Jorma Melleri

Kaikki blogit puheenaiheesta Sotshi

Voiko hyvä luistelija olla hyvä luisteluhiihtäjä?

Seppo-Juhan blogissa heitin ilmaan aavistukseni siitä, että hollantilainen huippuluistelija voisi myös olla hiton hyvä luisteluhiihtäjä, kunhan joku sponssoritaho innostuisi ideasta ja laittaisi muutamia luistelijoita oppiin/harjoitteluun, esimerkiksi Vuokattiin. Liike on niin samanlainen, että pienehkön tekniikkaopettelun jälkeen (lähinnä pitkien sauvojen käyttö ja pystyssä pysyminen laskuissa) tulokset saattaisivat olla varsin kiinnostavat.

Urheilijoiden ja kisavieraiden turvajärjestelyissä Venäjän johdolla suuri haaste

Sotshin talviolympiakisat alkavat (avajaiset 07.02.2014)  runsaan kuukauden päästä. Avajaisia varten rakennettavan Fish -stadionin rakennustyöt  on vielä kesken. Varsinaiset muut urheilun suorituspaikat ovat valmiina.

Raantaa ei jätetäkään rannalle?

Suomen jääkiekkomaajoukkueen olympiavalinnat ovat käyneet kiivaina läpi vuoden. Suurin osa paikoista on jo enemmän tai vähemmän jaettu, mutta maalivahtikolmikossa käy vielä kova kuhina. Ennen kauden alkua kolme paikkaa olivat suurimmassa osassa arvioita menossa Antti Niemelle, Pekka Rinteelle ja Tuukka Raskille. Nyt kun Rinne on käytännössä ulkona kaavailuista loukkaantumisen takia, on kolmosmaalivahdin paikka avoin.

 

Julkaise syötteitä