Jorma Melleri

Kaikki blogit puheenaiheesta Formaatit

Median salaliitto tanssikulttuuria vastaan?

Iskelmä- ja tanssimusiikin esittäjät ovat säännöllisesti avautuneet median suuntaan siitä, kuinka tämän genren artistien ja musiikin soitto on kadonnut. Erityisesti tästä syytetään YLEä. Viimeksi tässä kunnostautuivat Danny, Tapani Kansa ja Frederik argumentilla: ”Lisää vanhempien musiikkia radioon”. Puhuvat ”yli 35-vuotiaista”. Hmm. Itse olen iältäni viisikymmentä plus plus, mutta kuuntelen sujuvasti rockia kuten koko ikäni olen tehnyt?

R.I.P. Pressiklubi

Ylen TV1:n Pressiblubi oli ohjelma, jota tuli seurattua säännöllisesti perjantai-iltaisin, siitä huolimatta että ajankohta oli parasta juhla-aikaa viikonlopun alkamisesta. Nyt se on sitten päätetty lopettaa ja huomasin Twitteristä ketjun, jossa HS:n Saska Saarikoski pohti syytä asiaan. Hän epäilee, että syynä on se, että mediakritiikki on liian hankala aihe Ylen johdolle.

Blogimedia goes kuvakerronta

              Tehtyäni oheisen blogin halusin vielä jakaa tällä puolella pohdintojani niistä mahdollisuuksista joita blogialusta tarjoaa kuvalliselle kerronnalle. http://suburbian.puheenvuoro.uusisuomi.fi/213793-viela-kerran-hommaforum...           

Tämän blogin suosituimmat

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset

Julkaise syötteitä