Jorma Melleri

Kaikki blogit puheenaiheesta Donald Trump

Onko Trump Putinin pihdeissä?

Olemme viime aikoina todistaneet nykyajan suurinta poliittista vedätystä, jonka lopputulos on vielä hämärän peitossa. Kyse on siitä, miten Venäjä kietoi Donald Trumpin pauloihinsa ja auttoi hänet Yhdysvaltain presidentiksi.

Brittiläisen toimittajan ja Venäjä-ekspertin kirja esittää kovia väitteitä Trumpista ja hänen suhteistaan venäläisiin. Sähkökirja on jo ilmestynyt, ensi viikolla tulee julki paperiversio (Luke Harding: Salajuoni, Into 2017).

Niinistö pelkäsi enemmän Austeria kuin Trumpia

# Lauantaiaamuna 2.9. katsoin ja kuuntelin presidentti Sauli Niinistön tv-haastattelun. Esillä oli Niinistön ja Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin muutamaa päivää aikaisempi Washingtonin-tapaaminen. Vieläkin ihmeteltiin, miten pienen Suomen valtionpäämies oli onnistunut työntämään jalkansa Valkoisen talon ovenrakoon.

Haukkumista puolin ja toisin!

[Iltalehti] " ... 

- Tästä kongressista tulee kiireisin vuosikymmeniin - tai ehkä koskaan, Trump liioitteli tapansa mukaisesti.

Hän jatkoi valitustaan siitä, että media ei kerro, jos "jonnekin tulee paljon ihmisiä", mutta "toisista ihmisistä" se kertoo, viitaten ilmeisesti omiin virkaanastujaisiinsa ja Naisten marssiin.

- Se ei ole reilua. Mutta mikään mediaan liittyvä ei ole reilua, Trump mollasi. ... " copy-paste from IL

 

Kuinka nopeasti hallitus voi tuhota tieteen ja opetuksen?

Tarina maailmanhistorian nopeimmasta yrityksestä tuhota kokonainen tieteellinen kulttuuri. PZ Myersin blogia kannattaa seurata yleensäkin:

http://freethoughtblogs.com/pharyngula/2017/01/25/the-imminent-destructi...

Tämän blogin suosituimmat

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset

Julkaise syötteitä